Bijeenkomst Timemanagement

19-03-2023

Alweer de laatste inhoudelijke bijeenkomst van de Bestuursklas.

Caroline

´s Ochtends verzamelden we bij Natuurcentrum De Marel. Met mixed feelings begonnen we dag, enerzijds was het leuk om elkaar weer te zien maar deze ochtend stond ook in het teken van Caroline. Deze maand kregen wij het droevige bericht dat ze ons na een heel kort ziekte bed heeft verlaten. Caroline, die zo vol in het leven stond en ons met zoveel enthousiasme verder bracht in het persoonlijke- en bestuursleven. Bij de mooie woorden van Liesbeth stonden we stil bij haar.

Time management

Vandaag stond dan eindelijke Time management op de agenda, het onderwerp wat we door tijdgebrek al meerdere malen hadden uitgesteld 😉. Tijdens een stormige wandeling door natuurgebied Waalenburg spraken we met elkaar over hoe eenieder zijn/haar kostbare tijd indeelt. Zo zie je dat er zoveel manieren zijn om de vele activiteiten en werkzaamheden te plannen en te verwerken.

Sail 2023

Tijdens de lunch gingen we verder met de voorbereidingen voor het bestuurdersontbijt die wij organiseren tijdens Sail 2023. Hier later meer over..

Bedankt Lea

Lea van der Zee bedankt voor het regelen van deze mooie locatie, de plek waar jij wekelijks in jouw functie als Gebiedsmanager bij Natuurmonumenten werkt.
Terug naar nieuwsoverzicht

BESTUURSKLAS TEXEL Noordkop
‌WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR