Diploma uitreiking van de Bestuursklas Texel Noordkop 2021/2023

22-06-2023

Dat was het! De twee jaar zijn voorbij gevlogen. Bij de Worsteltent kwamen we bijeen samen met een aantal Commissarissen van de TESO en Rabobank. Tijdens de heerlijke lunch verzorgd door Texel Catering hebben alle aanwezigen zich kort voorgesteld en uitgelegd wat de Bestuursklas hem/haar gebracht heeft. Daarnaast konden we tijdens de lunch in gesprek met de genodigden Corrie Setz, Maartje Duin, Steven Bakker, Ruud Ramaekers en Franck Van den Broeck.

Certificaat

Alle deelnemers ontvingen uit handen van Franck Van den Broeck en Ruud Ramaekers het mooie certificaat. Het bewijs van deelname aan de vierde editie van de Bestuursklas Texel Noordkop. Waarbij we het complete pakket van besturen hebben ervaren met o.a. presenteren, besturen, vergaderen, leiderschap, strategie en marketing.

Bedankt Liesbeth

Liesbeth Halbertsma kreeg uit handen van Franck Van den Broeck een verdiend bedankje voor het coördineren van maar liefst vier(!) edities van de Bestuursklas. Helaas neemt ze nu afscheid maar het stukje wordt doorgegeven aan Koosje van Frankenhuysen.

PR Bestuursklas

Vervolgens hebben wij nog wat verteld over de PR van de Bestuursklas, met de juiste inzet van LinkedIn i.c.m. de website zijn we ervan overtuigd dat we echt goed kunnen laten zien wat de Bestuursklas is en kan brengen maar ook hoe leuk besturen is.

Tweede en derde dagdeel

Het tweede dagdeel sloten we gesloten af met de groep deelnemers en Liesbeth en als afsluiting was er een Alumni bijeenkomst, hierover later meer.
Terug naar nieuwsoverzicht

BESTUURSKLAS TEXEL Noordkop
‌WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR