Eerste Bijeenkomst van de 5e Bestuursklas Texel-Noordkop: Een Krachtige Start

14-11-2023

Op 17 en 18 oktober kwam de 5e Bestuursklas Texel-Noordkop voor het eerst samen. Een intensieve 24-uurs sessie markeerde het begin van deze unieke ervaring. Het was een dag vol kennismakingen, niet alleen met elkaar, maar ook met de ervaren begeleiders Koosje van Frankenhuysen en Hein Dijksterhuis.

Wat is de bestuursklas?

Deze 5e editie brengt 13 ambitieuze jonge bestuurders uit Texel en de Kop van Noord-Holland samen. Hun doel? Samen groeien in bestuurlijke vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. TESO en Rabobank Kop van Noord-Holland ondersteunen dit initiatief, met als doel de bestuurskracht in de regio te versterken.

‌De eerste bijeenkomst vond plaats in het Van der Valk-Hotel op Texel. Een persoonlijk voorstelrondje met unieke attributen zette de toon. De focus lag op het ontwikkelen van luistervaardigheden en het creëren van een persoonlijk bestuurlijk kompas, dat vervolgens werd gepresenteerd.

Ondersteuning Sponsors

Dankzij TESO en Rabobank Kop van Noord-Holland is dit programma mogelijk. Tijdens de sessie deelden Harry Nieuwenhuizen van Rabobank en Maartje Duin van TESO hun inzichten, waarna de deelnemers vragen konden stellen en tips ontvingen.

Verbinding en Vooruitkijken

Naast de inhoudelijke sessies was er tijd voor eten en netwerken. De volgende dag stond alweer volgepland met activiteiten rond leiderschapsstijlen en intervisie. Deze eerste 24 uur waren niet alleen leerzaam, maar legden ook de basis voor een sterk bestuursnetwerk.

Bestuurskracht een impuls geven

De volgende sessie staat gepland op 10 januari. We kijken uit naar de verdere ontwikkeling van deze getalenteerde groep jonge bestuurders!

Terug naar nieuwsoverzicht

BESTUURSKLAS TEXEL Noordkop
‌WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR