Jonge, ambitieuze bestuurders gezocht

8-7-2016

Jonge bestuurders de kans te geven om zich verder te ontwikkelen en bestuurlijke vaardigheden op te doen. Na een succesvolle eerste editie van de Bestuursklas Texel komt er een vervolg op dit mooie initiatief van TESO. Rabobank Kop van Noord-Holland sluit aan bij de tweede editie.

Bestuursklas voor de hele kop van Noord-Holland

De tweede editie van Bestuursklas Texel is er nu ook voor jonge actieve bestuurders uit de kop van Noord-Holland. Omdat het een Texels initiatief is en het programma hoofdzakelijk op het eiland wordt uitgevoerd, blijft wel de naam Bestuursklas Texel in stand.

Plaats voor twaalf deelnemers

Opleidingscoördinator Liesbeth Halbertsma: “Het programma start in het najaar, duurt tot het voorjaar van 2018 en vindt plaats in het ‘laagseizoen’ tussen oktober en maart. Voorwaarde om deel te nemen is dat je bestuurslid bent bij een vereniging of instantie, gemotiveerd bent om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kop van Noord-Holland.” De selectiegesprekken vinden eind augustus plaats. Interesse? Stuur je motivatiebrief en CV voor 20 juli naar directie@teso.nl.

Bestuurskracht een impuls geven

TESO is in 2014 het project Bestuursklas Texel gestart met de ambitie de bestuurskracht op Texel een positieve impuls te geven. Ook voor de kop van Noord-Holland is dit interessant, want investeren in bestuurskracht is van groot belang. Zowel TESO als de Rabobank voelen zich lokaal betrokken en zetten zich in voor het maatschappelijk belang. Zij zetten hun middelen en kennis in om de tweede editie van de Bestuursklas tot stand te brengen.
Terug naar nieuwsoverzicht

BESTUURSKLAS TEXEL Noordkop
‌WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR