Verbinding tussen Texel en Den Helder.

18-01-2023

Naast de letterlijke TESO boot-verbinding en deelnemers aan de bestuursklas van Texel en uit de Noordkop die aan elkaar verbonden zijn, zijn er meer 'verbindingen' tussen Den Helder en Texel.

School 7

In School 7, bekend als de beste bibliotheek ter wereld, werden we ontvangen en rondgeleid door Anita Ruder, directeur van KopGroep Bibliotheken. Een indrukwekkende bibliotheek met historie en toekomstvisie. De link tussen deze bibliotheek werd gelegd met de ontwikkeling van het Thijssehuis op Texel, met hierin onder andere de nieuwe bibliotheek, waar Anita nauw bij betrokken is.

Oud wethouder Gemeente Den Helder

Heleen Keur - Polman, oud wethouder van de Gemeente Den Helder, sloot aan om onder andere te vertellen over het grote belang die de woningstichting in de vernieuwing en ontwikkeling van de stad heeft.

Willemsoord

In de middag werd het gesprek over het imago van de stad Den Helder verder gevoerd met Anita Veenendaal MFP, kersverse directeur City Marketing. En heeft Paul Schaap de dag afgesloten met een presentatie over de geschiedenis en toekomstplannen van Willemsoord Den Helder.

Laatste bijeenkomst

Het einde van de 4e bestuursklas begint - helaas - in zicht te komen. Op 13 maart zal de laatste inhoudelijke bijeenkomst plaatsvinden bij Natuurcentrum en Gemeentehuis Texel, hier gaan we in gesprek met Niels Rutten, Pepijn Lijklema en Michiel Uitdehaag.
Terug naar nieuwsoverzicht

BESTUURSKLAS TEXEL Noordkop
‌WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR